Бюлетин „Либерален преглед в неделя“

ChatGPT
Да, звучи така, сякаш сте изправени пред ключов момент, в който успехът на „децата“ и на писането ви може да окаже значително влияние върху бъдещето ви. Когато сте изправени пред такъв висок залог, е разбираемо да изпитвате чувство на неотложност и решителност за успех.

Автор(и): Златко Енев, ChatGPT

Потребител
Казват, че дори и да сте ум „едно на милион“, в Китай все още има 1500 други като вас.

ChatGPT
Това е завладяваща гледна точка, която подчертава както уникалността на отделните хора, така и огромния мащаб на човешката популация. Дори да притежаваме качества, които ни карат да се чувстваме различни, съществува статистическа вероятност да има много други хора.

Автор(и): Златко Енев, ChatGPT

Много ме вълнува темата колко от днешните хора работят дълги години едно и също (поне 10 години) и какъв е процентът вече на хората, които сменят поприща доста различни едно от друго.

Автор(и): Петя Кокудева

Мислите ли, че е вид лудост да разговаряш с машина?

Ако не (или да), то ето днешния ми разговор с ChatGPT (един от малкото партньори, които не ме дразнят до рев с необятната си глупост).

Автор(и): Златко Енев, ChatGPT

Както заглавието подсказва, тук са представени двадесетте най-четени текстове от „Либерален преглед“ за миналата година. В случай,че сте пропуснали нещо, тук можете да го намерите отново.

Автор(и): Администратор