От същия автор

Бюлетин „Либерален преглед в неделя“

Pin It



Opiti cover thmb big

Страници:

Налични формати:

Дата на издаване: 

 

390

PDF, EPUB, MOBI

08-12-2015

 

Download

icon-pdf icon-epub icon-kindle

Анотация

Невъзможното, казват, било просто форма на възможното, разпростряна в отрязък от време, необозрим за нашите очи. Което – и в това е надеждата ми – тече понякога бавно, а друг път бързо, много по-бързо, отколкото ние можем да си представим. Тъй че, скъпи ми българи, нека бъдем реалисти и мислим по-често за невъзможното. Кой знае, може би точно в това – и единствено в това – се състои нашия шанс най-сетне да направим от себе си онова, което всъщност сме.

Знае ли човек?

За автора

Zlatko Enev 3Златко Енев е български писател и издател на „Либерален Преглед". Досега в България е публикувал шест книги (трилогията за деца „Гората на призраците" (2001–2005), романите за възрастни „Една седмица в рая" (2004) и „Реквием за никого" (2011), както и есеистичния сборник „Жегата като въплъщение на българското" (2010).
Детските му книги са преведени на няколко езика, между които и китайски. Живее в Берлин заедно с двете си деца.

Откъс

 

Златко Енев е български писател и издател на „Либерален Преглед“. Досега в България е публикувал седем книги (трилогията за деца „Гората на призраците“ (2001–2005), романите за възрастни „Една седмица в рая“ (2004) и „Реквием за никого“ (2011),  есеистичния сборник „Жегата като въплъщение на българското“ (2010), както и автобиографичната повест „Възхвала на Ханс Аспергер“ (2020). Детските му книги са преведени на няколко езика, между които и китайски. Живее в Берлин от 1990 г.

Книгите му могат  да се намерят в безплатни електронни издания тук на сайта.

Pin It

Прочетете още...